Tiflis Yunus Emre Enstitüsünde Sertifika Heyecanı

Yazıcı-dostu sürüm

09 Aralık 2022 tarihinde Tiflis Yunus Emre Enstitüsü’nde 2022 yılı Bahar ve Yaz Eğitim dönemlerini başarıyla tamamlayan Türkçe kursiyerlerine yönelik olarak sertifika töreni düzenlendi. Tören kapsamında A1, A2, B1 ve B2 seviyelerini başarıyla tamamlayan 60 kursiyere sertifikaları takdim edildi.

Kursiyerlerin yerel müzik enstrümanları eşliğinde söyledikleri şarkılar törene renk kattı. Sertifika töreni, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sunulan ikramlarla sona erdi.

 

Tiflis Yunus Emre Enstitüsü 10 Yılı Aşkın Süredir Türkçe Öğretiyor

Tiflis’te 10 yılı aşkın süredir 5300’e yakın kişiye Türkçe öğreten Tiflis Yunus Emre Enstitüsü, Türkçe öğretiminin yanı sıra Türk kültürü, sanatı ve tarihinin Gürcistan’da tanıtılması maksadıyla düzenlenen pek çok faaliyete imza atarken, Gürcistan’daki resmî kurumlar ve özel kuruluşlarla ortak çalışmalar da yürütüyor.

Dünyanın her yerinden yoğun ilgi gören ve seçmeli yabancı dil olarak Türkçe öğrenimi talep eden ülkelerin ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla Yunus Emre Enstitüsü tarafından hayata geçirilen “Tercihim Türkçe Projesi” kapsamında ise Gürcü öğrenciler okullarda Türkçeyi seçmeli dil olarak öğreniyor.

Diğer Etkinlikler

“Avrupa Dil Günü” etkinliği, Tiflis'te faaliyet gösteren yabancı enstitüler ve dil merkezlerinin iş birliğiyle  ...

Gürcistan’da Türk kültürünü, tarihini, sanatını, edebiyatını tanıtmak ve yabancılara Türkçe öğretmek amacıyla...

Gürcistan’da Türk kültürünü, tarihini, sanatını, edebiyatını tanıtmak ve yabancılara Türkçe öğretmek amacıyla...

02.02.2021’de Yunus Emre Enstitüsü ile Gori Devlet Eğitim Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği Protokolü...