Yunus Emre Enstitüsü 3. Tiflis Çocuk Festivali’nde

Yazıcı-dostu sürüm

3. Tiflis Çocuk Festivali, Tiflis Belediyesinin organizatörlüğünde ve Tiflis Yunus Emre Enstitüsünün katılımlarıyla 05 Eylül 2020 tarihinde Mushaidi Parkı’nda gerçekleştirildi.

Covid 19 yüzünden yoğun sağlık önlemlerinin alındığı festivalde; spor ve sanat okulları, çocuk kulüpleri, sağlık kuruluşları, dil merkezleri, el sanatları merkezleri, gıda firmaları ile yayınevleri başta olmak üzere hedef kitlesi çocuk olan yerli-yabancı kurum ve kuruluş yer aldı. Çocuklara yönelik düzenlenen yarışmalar, tanıtımlar, oyunlar ve sanat atölyeleri çocukların renkli bir gün geçirmelerini sağladı.

Enstitüye ayrılan stantta ebru sanatı etkinliğine yer verildi. Minikler, seçtikleri renklerle su üzerinde resimler yaparak kendi tablolarını oluşturmanın keyfini yaşadı.

Etkinlikte Enstitünün Türkçe kursları, TYS, Türkçe Yaz Okulu, Tercihim Türkçe Projesi, çevrim içi uygulamalar ve kültür sanat faaliyetleri hakkında da bilgi verildi.

Diğer Etkinlikler

04 Haziran 2022 tarihinde Tiflis Belediyesinin organizatörlüğünde ve Tiflis Yunus Emre Enstitüsünün katılımlarıyla...

“Avrupa Dil Günü” etkinliği, Tiflis'te faaliyet gösteren yabancı enstitüler ve dil merkezlerinin iş birliğiyle 26 Eylül...