Geleceğin Futbolcularına Büyük Destek               

Yazıcı-dostu sürüm

Tiflis Yunus Emre Enstitüsü, Karabak Restoran ve MÜSİAD iş birliğiyle "Genç Sporculara Destek Projesi" kapsamında Gürcistan’ın Marneuli şehrinde bir program düzenledi.

28 Şubat 2019 tarihinde Ata Holding’de gerçekleştirilen programa Gürcistan Parlamentosu Milletvekili Ruslan Hacıyev, MÜSİAD Tiflis ve Karabak Restoran temsilcileri, Marneuli Gençler Futbol Takımı antrenörünün yanı sıra pek çok sporsever katıldı. 

Ruslan Hacıyev programda yaptığı konuşmada, “Spor çok önemli bir alan ve Marneuli’de de sporun gelişmesini her zaman önemsiyoruz. Bugün futbol hayatlarının başında olan bu sevgili gençlerin, yarın dünyaca ünlü futbolcular arasına gireceğinden ve Gürcistanlıların göğsünü kabartacağından şüphemiz yok. Yunus Emre Enstitüsünün spora ve sporcuya verdiği desteğin oldukça önemli olduğunu düşünüyor, şehrimiz ve futbol kulübümüz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Enstitü Müdürü Yüksel ise “Gürcistan’ın çok iyi futbolcuları var. Bu gençlerin de AC Milan’da Fatih Terim’in öğrencisi olan Tiflis Belediye Başkanı Kakha Kaladze gibi başarılı futbolcular olmasını diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti ve Yunus Emre Enstitüsü olarak genç futbolculara desteğimiz her zaman devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Marneuli Gençlik Spor Kulübü antrenörü Ahmet İsmailov, Yüksel’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek Marneuli Gençler Futbol Takımı oyuncularının imzaladığı bir top takdim etti.

Program, spor malzemelerinin hediye edilmesi ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.